ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ_ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ_ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ_ΑΠΟ_ΤΟ_musixchannel
  Το ραδιόφωνο αποτελεί σύγχρονο μέσο ψυχαγωγίας και ενημέρωσης και χαρακτηρίζεται ως το τέλειο μέσο επικοινωνίας λόγω της άμεσης διάδοσης πληροφοριών. Η έλλειψη εικόνας, όμως, καθιστά επιτακτική την ανάγκη του ραδιοφωνικού παραγωγού, για χρήση τεχνικών που θα γεννήσουν εικόνες στους ακροατές μέσω της εκφώνησης και του σπικάζ. 
       

         Με τη συνδρομή του ραδιοφωνικού παραγωγού και των παραπάνω τεχνικών, δηλαδή της εκφώνησης και του σπικάζ, προσφέρεται οπτικοποίηση των γεγονότων. Έτσι, η εκφώνηση και το σπικάζ ενορχηστρώνονται υπό τον ραδιοφωνικό παραγωγό με αποτέλεσμα η διαδραστικότητα να καθιστά το ραδιόφωνο ελκυστικό στο κοινό.

Αυτός είναι και ο ρόλος του ραδιοφωνικού παραγωγού. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός είναι ο «αρχιτέκτονας» της εκπομπής. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός είναι συντονιστής πολλών εργασιών και διακρίνεται από ομαδικό πνεύμα εργασίας. Αρχικά, ας σημειωθεί ότι υπάρχουν δύο τύποι ραδιοφωνικού παραγωγού. Και οι δύο τύποι ραδιοφωνικών παραγωγών είναι εξίσου σημαντικοί. Αυτοί είναι ο ραδιοφωνικός παραγωγός ήχου και ο ραδιοφωνικός παραγωγός .

Αυτά και άλλα πολλά θα ειπωθούν στα απολύτως ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια των ραδιοφωνικών παραγωγών.
* Ο τόπος και ο χρόνος της διεξαγωγής των δωρεάν σεμιναρίων θα ανακοινωθεί ένα μήνα πριν.
Μείνετε συντονισμένοι για τα νεότερα.
.